Rreth NESH

Agjensia Jone ndodhet ne qytetin e Kavajes. Ne vitin 2003 kemi filluar aktivitetin tone si Agjensi Udhetimesh, dhe kemi avancuar me kalimin e kohes. Ne vitin 2013 filluam edhe transportin e personave dhe pakove Shqiperi-Itali dhe anasjelltas, me Autobusat e agjensise tone. Agjensia jone ofron edhe disa sherbime te tjera; makina me qera, sigurazione per automjetet, Real-Estate, bileta avioni, bileta trageti, bileta autobusi me floten tone, e cila perbehet me: 4 autobusa me kapacitet mbi 50 vende secili.


...


image

Lina e Italise


Kompania jone ka nje linje te regullt per transportin e udhetareve drejt Italise ne qytetet:

Bari, Foggia, Pescara, Ancona, Rimini, Ravena, Imola, Forli, Bologna, Modena, Parma, Piacenza, Milano, Bergamo, Brescia.

Natyrisht kompania jone i sherben udhetareve dhe per transportin e pakove ose porosive pergjate kesaj line, si ne drejtimin Shqiperi - Itali por dhe ne ate Itali -Shqiperi.

image

 


Eshte me mire te udhetojme mire se sa te arrijme

It is better to travel well than to arrive.

É meglio viaggiare bene che arrivare.